X

Zwarte Tent

Reeds in 2009 is Korsmit Verhuur gestart met de verhuur van zwarte tenten, een unicum in deze business. Met het concept Sensation Red is daarbij de aftrap gemaakt. Het zwarte zeildoek met de zwarte vloerbedekking in combinatie met diverse decoratie's zorgt voor een unieke sfeer. Tel daarbij op ouderwetse kroonluchters of een vette lasershow, en de toon is gezet.

Diverse concepten mogelijk

Diverse sferen en concepten zijn mogelijk. Door middel van verschillende inrichtingen en kleuren kun je diverse sferen creƫren. Een en ander kan geheel naar uw eigen smaak worden verzorgd.

Zwarte verduisterende tent

Tevens is The Black Pearl een uitstekende (mobiele) locatie voor presentaties, meetings, kick-offs of andere lanceringen. Het zwarte zeildoek verduistert, waardoor projectie en lichteffecten op een unieke manier zorgen voor een absolute meerwaarde. Zelfs voor een uitvaart, wat een zeer persoonlijk en waardig afscheid garandeert, wordt de zwarte tent veelvuldig ingezet.

Terras en overkapping

De zwarte tent biedt zelfs een mogelijkheid om deze uit te breiden met een terras met overkapping/luifel aan de zijkant van 2,5 m. Ideaal voor het gebruik van bijvoorbeeld een aparte rokersruimte.