EEN TENT HUREN VOOR
EEN VERJAARDAG

Tentenverhuur voor elke verjaardag

21 dinner/ Abraham of Sarah-feest? Voor iedere verjaardag een feesttent

Vier uw verjaardag in een tent van Korsmit Tentenverhuur

21 dinner/ Abraham of Sarah-feest? Voor iedere verjaardag een feesttent

Het vieren van een speciale verjaardag verdient niets minder dan een onvergetelijk feest. Dus bent u op zoek naar een sfeervolle tent voor het vieren van uw verjaardag? Uw dochter wordt 21 en wenst een 21 Dinner te organiseren? Of wordt u zelf 50 en wilt u graag een feest in de tuin? Voor al deze evenementen kunt u bij ons terecht. U huurt zorgeloos een tent bij ons. Een aluhal met transparant dak of een gekleurde pagodetent zijn allemaal uitstekende opties voor het vieren van uw verjaardagsfeest.

De pagodetenten zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Zo kunt u uw tent uw lievelingskleur geven. Gaat het om een themafeest? Ook dan hebben wij een toepasselijke tent in ons assortiment. De keuze is groot, dus laat u verrassen. Vraag hier uw offerte aan.

Contact

Onze feesttenten zijn meer dan alleen structuren; ze belichamen romantiek, elegantie, gastvrijheid en samenzijn. Of u nu van plan bent om in stijl te dineren of om te dansen tot in de vroege uurtjes, wij bieden een scala aan tenten die perfect passen bij uw stijl en visie voor uw feestdag. Maak uw verjaardag bijzonder. Wij kunnen gerenommeerde en gespecialiseerde bedrijven aanbevelen voor catering, inrichting, decoratie en sanitaire voorzieningen.

Wilt u meer informatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Welke tent wilt u huren?

De perfecte tent voor uw feest