Een tent gezocht? Dat is onze specialiteit!

Wij zijn sinds 1994 gespecialiseerd in de verhuur van kwaliteitstenten. Inmiddels zijn wij expert binnen ons vakgebied en helpen wij u graag met onze kennis. Samen met onze partners die net zo service- en kwaliteitsgerichts zijn, kunnen wij u van een totaaloplossing voorzien. Bel ons, of vul het informatieformulier in. Nadat er telefonisch contact is geweest, komen wij langs op de locatie om het beste advies te kunnen geven. Daarnaast is het hele traject van op- tot afbouw bij ons in eigen beheer. Deze persoonlijke aanpak met aandacht voor u, maakt ons tot een daadkrachtige partner waar u op kunt rekenen.

Een tent compleet met vloeren en accessoires

Voor elke gelegenheid een tent, maar ook accessoires en tentvloeren. Al jaar en dag werken wij samen met verschillende partners. Partners die net zo service- en kwaliteitsgericht zijn als ons. Wij kunnen u dus adviseren op het gebied van catering en decoratie, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van sanitaire voorzieningen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en stel uw vraag via ons contactformulier, of bel ons op 0161 - 49 29 73

De innovatie in gekleurde feesttenten

Bij Korsmit Tentenverhuur hebben wij een breed aanbod gekleurde pagodetenten. Deze tenten zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een themafeest, denk aan een WK/EK feest, of een babyshower. In zowel de gekleurde, als de witte variant, zijn ze ook zeker geschikt voor een bedrijfsfeest of bruiloft. Als de tenten aan elkaar worden gekoppeld, wordt er een sfeervol beeld gecreëerd. Daarnaast zijn deze tenten ook geschikt om te fungeren als hal voor een alutent. De tent kan zowel open als gesloten zijn. 

Tip! U kunt kiezen uit de kleuren van uw bedrijfslogo of huisstijl voor een elegante uitstraling.