Podiumverhuur

Een podium huren in elke gewenste afmeting en hoogte.

De mogelijkheden voor podiumverhuur

Voor onze podia maken wij gebruik van het Layher Event System. Dit universele podiumsysteem kan worden gebruikt bij verschillende evenementen. Het systeem is zodanig ontworpen dat er veelzijdige combinaties kunnen worden gemaakt.

Een groot voordeel van het Layher Event System is dat de ongelijke ondergrond optimaal gecompenseerd wordt voor stabiliteit. Het podium is in bijna elke gewenste grootte en hoogte op te bouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag voor een kostenindicatie een offerte aan.

Podiumverhuur
Podiumverhuur
Podiumverhuur
Wilt u een podium plaatsen?

Het Layher Event Deck is een modulair podiumsysteem dat is ontworpen om snel op te kunnen zetten en biedt een solide en veilige basis. Het kan worden geconfigureerd in verschillende vormen en maten en kan worden aangepast aan uw specifieke eisen. Het Layher Event Deck biedt niet alleen een vlakke en stabiele ondergrond voor podia, catwalks en tenten, maar kan worden gebruikt als verhoogd vloersysteem voor VIP-ruimtes, tribunes en andere toepassingen. Dankzij de duurzame constructie en het innovatieve ontwerp voldoet het aan de hoge veiligheidsnormen en biedt het een betrouwbare oplossing voor een breed scala aan toepassingen.

Vraag hier een kostenindicatie aan.

 

Podiumverhuur

Podiumverhuur Podiumverhuur Podiumverhuur Podiumverhuur Podiumverhuur Podiumverhuur Podiumverhuur Podiumverhuur Podiumverhuur Podiumverhuur Podiumverhuur Podiumverhuur