Een compact familiebedrijf

Historie

Een compact familiebedrijf

Korsmit Tentenverhuur is een compact familiebedrijf dat is opgericht door het echtpaar Milou en John Korsmit. Korsmit Tentenverhuur is een innovatief bedrijf waar persoonlijke service voorop staat. Ooit gestart in de geluidswereld, daarna kwam de verhuur van tafels en stoelen en vervolgens werd het assortiment uitgebreid met tenten.

'Wij zijn daarna uitgegroeid tot een tentenverhuurbedrijf dat zich vooral richt op klantgerichtheid en bieden net dat beetje meer; de nieuwste trends, topservice, kwaliteit, persoonlijk contact en advies. Mede door jarenlange samenwerking met vaste betrouwbare partners vervullen wij onze projecten met trots en voldoening. Daardoor zijn wij al decennia lang de ideale partner op het gebied van feesten. Voor elk budget kunnen wij een uniek concept op maat realiseren, omdat we niet te groot voor het kleine werk en niet te klein voor het grote werk zijn. We verhuren de tenten met name regionaal. Zo kunnen we onze klanten persoonlijke service bieden.'  Aldus Milou en John.

Kwaliteit tentverhuur voor elk budget

Kwaliteit

Kwaliteit tentverhuur voor elk budget

Bent u op zoek naar een feesttent? Bij Korsmit Tentenverhuur kunt u terecht voor een breed scala aan feesttenten tegen eerlijke en betaalbare prijzen. Er zijn feesttenten voor elk budget. Al meer dan 30 jaar zijn wij specialist in de verhuur van tenten. Wij kunnen u dus van degelijk advies voorzien en doen dit ook maar al te graag. Heeft u vragen? Dan vernemen wij deze graag!

Het team

Kernwaarden

Waarom kiezen voor ons?

 • Met aandacht gebouwd

  Alle tenten worden tot in detail afgewerkt. U hoeft zelf nergens meer naar om te kijken.

 • Uitsluitend de beste kwaliteit

  Wij bieden kwaliteitstenten en een topservice. De op-en afbouw is volledig in eigen beheer.

 • Innovatie

  We gaan met de tijd mee en leveren verschillende soorten trendy tenten die voor elk event kunnen worden ingezet.

 • Een persoonlijke aanpak

  Wij houden van een klantgerichte aanpak en persoonlijke service staat voorop. Zo komen wij bij u langs op locatie om u te kunnen voorzien van de beste oplossing.

 • Logistiek en levering

  Het gaat bij ons kort gezegd als volgt te werk : Locatiebezoek, persoonlijk gesprek, beste oplossing, levering op de afgesproken tijd volgens uw wensen, afbraak na het evenement volgens afspraak. Wij houden graag rekening met uw wensen qua levertijd en gebruik in verband met inrichting.

 • Veiligheid staat voorop

  Veiligheid vinden we erg belangrijk niet alleen van onze tenten maar ook voor de omgeving. Onze tenten zijn geheel brandveilig en gecertificeerd volgens de norm.